Leimaus-leiri 2016

6.6-9.6.2016, Ikaalinen

 

Oheisohjelmiin on koottu sekä itsenäisesti toteutettavia että ohjattuja toimintoja. Itsenäiset toiminnot ovat käytössä koko leirin ajan ja ohjattujen aikataulut ilmoitetaan esittelyn yhteydessä.

Sählyturnaukseen pitää ilmoittautua etukäteen 30.5.2016 mennessä. Ilmoittautumisia otetaan vastaan osoitteessa leimaus2016.katusahly@luukku.com. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 30.5.2016. Jälki-ilmoittautumisia ei hyväksytä.
Säännöt löytyvät sivun alalaidasta.

Frisbee-golf radan aloituspiste löytyy kartalta kohdasta A. Radalle voi mennä omatoimisesti haluamanaan aikana. Kylpyläosaston kassalta voi vuokrata frisbeen tai tuoda kotoa omat välineet. Leiri-infosta saa väyläkartan.

Frisbeegolf.Frisbee

Uimiseen voi käyttää Kylpylän uimarantaa omatoimisesti. Leirin järjestäjän puolesta ei ole järjestetty valvontaa. Toivotaan, että uimavesi on lämmintä! Huomioittehan, että AquaPark-laitteet ovat järvessä kohtuullisen syvällä.
Kylpylän allasosastolle Vesitropiikkiin pääsee jokainen leiriläinen oman väriryhmäohjelmansa mukaisesti. Koska kaikille ei riitä omaa pukukaappia, emme käytä ovissa lukkoja lainkaan. Käyttäkää yhteisiä kaappeja seurakavereiden kanssa. Älkää ottako pukuhuoneisiin arvotavaroita. 10-vuotiaat ja sitä nuoremmat pääsevät allasosastolle vain ohjaajien seurassa. (5 lasta/1 ohjaaja). Uimarannalla ja allasosastolla vastuu lasten uinnista on ohjaajilla.

Geokätköily on mukava lisä omatoimisissa ohjelmissa. Maastoon on tehty leiriläisiä varten toistakymmentä uutta kätköä ja niiden tiedot laitetaan nettiin vasta leiriviikolla. Lisätietoja geokätköilystä löytyy esim. www.geocache.fi ja www.geokätköt.fi – sivuilta. Ota mukaasi pieniä vaihtotavaroita, jos suunnittelet tätä kokeilevasi. Leiri-infosta löytyy aloittelijan ohjeet, käy tutustumassa! Voit myös perehtyä aiheeseen http://www.geocache.fi/ linkin kautta.

Parkour-rata löytyy kartalta kohdasta B. Muista ottaa oma emit mukaasi kun lähdet radalle. Radalla on ohjaaja ti klo 11.30 – 14.00 ja 17.00 – 19.30 sekä ke klo 17.00 – 19.30.

Kädentaitojen paja löytyy kartalta kohdasta C. Pajassa voit tuunata leirin teeman mukaisesti t-paidan uuteen malliin. Muista ottaa mukaasi vaalea t-paita. Pajalla on ohjaajat paikalla tiistaina klo 11.30 – 14.00 ja 16.00 – 19.30. Ohjaajina toimivat Ikatan Ohjaustoiminnan artesaaniopiskelijat.

Norsupallon, jalkapallon ja hirvenjuoksun löydät kartalta kohdasta D. Ohjaajat ovat paikalla ti klo 11.30 – 14.00 ja 17.00 – 19.30 sekä ke klo 17.00 – 19.30. Ohjaajina Ikaalisten Urheilijoiden nuoria. Muuna aikana tiistaina ja keskiviikkona voitte pelata norsupalloa omatoimisesti. Pallon saat leiri-infosta.

Sählyturnauksen runkosarja pelataan tiistaina ja finaalit keskiviikkona ennen leiridiskoa. Turnauksen säännöt löytyvät Leimauksen nettisivuilta (www.leimaus2016.iknv.fi) sekä ohjaajien tilan seinältä. Peli toteutetaan katusählynä asvalttialustalla. Pelipaikka löytyy kartan kohdasta E. Ota omat mailat ja suojalasit mukaan. Tarkemmat aikataulut löytyvät leiri-infosta maanantaina leirin alkaessa. Sarjat ovat:
tytöt 2004 syntyneet ja nuoremmat
pojat 2004 syntyneet ja nuoremmat
tytöt 2003 syntyneet ja vanhemmat sekä
pojat 2003 syntyneet ja vanhemmat
Ilmoittautuminen 30.5.2016 mennessä. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 30.5.2016. Jälki-ilmoittautumisia ei hyväksytä. Sählyturnauksen tuomaroinnista ym. vastaa Ikaalisten Urheilijoiden salibandyjaosto.

Peliaikataulut kannattaa katsoa tarkkaan  Mainingin etuoven vierellä olevasta ilmoitustaulusta. Tiedot löytyvät myös Infopisteeltä sekä ohjaajien taukotilasta.

Pojat 2003 ja vanhemmat

Alkukarsinnat

18:45 RastiJussit / Espoon Suunta Valkoinen  Kenttä 1

18:45 Suunta Jyväskylä / Tampereen Pyrintö Kenttä 2

19:00 Kainuu / Virkiä   Kenttä 1

19:00 Kangasala Sk / Espoon Akilles  Kenttä 2


Pojat 2004 ja nuoremmat  välierät

19:12 HU46/LS37 /  Espoon Suunta Kenttä 1

19:24 Koovee/ Lynx keltainen   Kenttä 1


Tytöt 2004 ja nuoremmat

19:12  Angelniemen Ankkurit / Kangasala SK  kenttä 2

19:24  Rykmentti / Kainuu  kenttä 2


Tytöt 2003 ja vanhemmat

19:36 Kyrösrasti/Paimion Rasti, Rasti-Piikkiö  kenttä 1

19:48 Espoon Suunta valkoinen/ RastiJussit  kenttä 1
Arla-maitoralli löytyy kartalta kohdasta F. Tule tutustumaan Arla-maitoralliin 7.6 klo 11.30-16.00. Tarjolla on erilaisia tehtävärasteja. Kaikille rallin suorittaneille tarjolla maistuva palkinto.

Ohjaajien aamujumppa on tiistai-, keskiviikko- ja torstaiaamuina klo 7.00 – 7.30 Kylpylän uimarannalla (kartan kohta G). Ohjaajana toimii Anne Mäkelä.

Titi Nalle-talo on avoinna Leimaus 2016 –leiriläisille maanantaina 6.6. kello 16:00 – 18:00. Talolla pääset tutustumaan nallejen kotiin ja puuhailemaan mm. musiikin ja maalauksen parissa. Paikalla on Ti-Ti Nalle sekä ohjaaja. Ohjaaja pitää Ti-Ti Nallen kanssa 2 ohjattua tuokiota puuhahuoneessa. Tuokiot ovat 16:30 ja 17:30. Tuokiossa pääset verryttelemään jäseniäsi tanssin parissa. Talon Puodissa on myös mahdollista tehdä ostoksia. Leiriläisiä varten on Talolle tehty seitsemän tehtävärastia. Ohjaajalta saa kaavakkeen kierroksen suorittamista varten. Ratkaisun voi halutessaan palauttaa ohjaajalle. Oikein vastanneiden kesken arvomme 3 kpl DVD:tä.
Päivän lopuksi kaikille jaetaan fanikortit ja Ti-Ti Nalle on halimassa vieraat kotimatkalle.
Hinta 7,00 € / henkilö. (normaalisti 13,00 €)

Pyöräsuunnistusta on tarjolla omatoimisesti kahdella eri ratapituudella, 4km/8km. Kartan saat leiri-infosta. Muista ottaa omat välineet.

Tarkkuussuunnistus TempO löytyy kartalta kohdasta I. Tarkemmat tiedot ovat lähtöpaikan opastaululla. Harjoitus on omatoiminen ja rastit vaihtuvat päivittäin. Tule tutustumaan!

Beach Volley ja pomppumatto löytyvät Kylpylän uimarannalta ja ovat vapaasti käytettävissä. Pomppumatolla voi olla korkeintaan 10 henkilöä kerrallaan.

Keskiviikkona Jämillä on tarjolla omatoimiseen tekemiseen frisbee-golfrata (ota omat kiekot mukaan) ja kiipeäminen näkötorniin. Näkötorniin pääsee ilmaiseksi. Huipulla on tarjolla huikeat näkymät!

Luennot
Kylpylässä on tiistaina tarjolla Jani Lakasen luento Pro- ja Teho-ryhmille klo 19.00-19.45, paikkana Maininkisali. Luentopaikka löytyy kartan kohteesta J.

Jämipäivänä keskiviikona klo 12-14 Analysointityökalujen esittely. Noin 20min esittelyt nonstoppina. Luento tila ilmoitetaan myöhemmin.

Ohjaajille
Ohjaajille on tarjolla yhteissauna keskiviikkona klo 17.00 alkaen Kylpylän savusaunalla. Savusauna löytyy kartalta kohdasta K. Omat pyyheet mukaan.
Kylpylän palveluita (keilarata, välinevuokraus, kuntosali, savusauna, kylpylän hoidot) on mahdollisuus varata/tilata etukäteen. Keilarataa ja kuntosalia voi tiedustella myyntipalvelusta p. 03 451 2100 tai sähköpostitse ikaalinen.kylpyla@restel.fi. Erilaisia kylpylän hyvinvointipalveluja voi varata etukäteen osoitteesta www.ficus.rantasipi.fi tai puhelimitse p. 03 451 2750.

Hieroja Tapani Tuomistolta voit varata aikoja numerosta 050 313 2599. Hinnat alk 24€.

Neon Sport (www.neonsport.fi) on leimauksella koko leirin ajan. Varusteita voit tilata ennakkoon pentti.hiirijoki@neonsport.fi.

Katusählyturnauksen säännöt

Ilmoittautumisia otetaan vastaan osoitteessa leimaus2016.katusahly@luukku.com. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 30.5.2016. Jälki-ilmoittautumisia ei hyväksytä.
Sählyturnaus 7.-8.6.2016 säännöt
Peliaika 10min (finaalit 2x6min). Peliaika on jatkuvasti juoksevaa (=kelloa ei pysäytetä missään vaiheessa), paitsi finaalissa tehokasta (=kello pysäytetään jokaisesta pelikatkosta)
Pelikentän suosituskoko 13 x 23m
Kentällä samanaikaisesti 4 pelaajaa/ joukkue. Joukkueessa saa olla rajoittamaton määrä pelaajia.
Ei maalivahteja.
Lentävät vaihdot.
Maalin edustalla on rajattu alue, johon pelaajat eivät saa astua jalallaan. Maalialueen yliastuminen on kuitenkin sallittu. Mailalla pelaaminen on sallittua maalialueella. Jatkuvasta säännön rikkomisesta puolustuspäässä, seuraa rangaistuslaukaus toiselle joukkueelle. Hyökkäyspelaajan jatkuvasta säännön rikkeestä tuomitaan vapaalyönti kulmapisteeltä.
Epäonnistuneen rangaistuslaukauksen jälkeen peliä jatketaan keskipisteeltä kiista-aloituksella.
Maalin koko 90x60cm.
Joukkueilla ei ole käytössä aikalisiä.
Ikämääräyksiä sarjoissa on noudatettava.
Pelaaja saa pelata vain yhdessä joukkueessa.
Ottelun päättyessä tasan suoritetaan rangaistuslaukauskilpailu vuorotellen äkkikuolemaperiaatteella. Laukaisu suoritetaan keskipisteestä. Poikkeuksena ovat finaalit, joissa pelataan ensin 5 minuutin jatkoaika äkkikuolemaperiaatteella ja tarvittaessa rangaistuslaukaukset.
Rangaistuslaukauksen aikana vain laukoja on kentällä.
Ottelu alkaa kiista-aloituksella keskipisteeltä. Maalin jälkeen maalin päästänyt joukkue jatkaa peliä erotuomarin merkistä keskipisteeltä syötöllä taaksepäin.
Maassa pelaaminen on kielletty (=ainakin toinen polvi oltava irti maasta)
Mikäli pallo katoaa pelialueelta, sisäänlyönnin suorittaa joukkue, joka ei pelannut palloa yli. (Lyöntipiste on noin puoli metriä kentän reunasta, päädyssä kulmapisteeltä)
Vapaalyönti ja sisäänlyönti voivat mennä suoraan maaliin, vastapelaajan on oltava vähintään kahden metrin päässä.
Potkaisemalla eikä kädellä saa tehdä maalia. Jalkasyöttö on kuitenkin sallittu. Pallon koskettaminen jalalla useamman kerran on kielletty.
Pelaaja ei saa nostaa mailaa lantiotason yläpuolelle.
Hyppäämällä ei saa tavoitella palloa
Rikkeiden osalta seuraavaa:
Mailalla saa pelata vain palloa. Vastustajan mailan painaminen, sitominen ja nostaminen on kielletty. Myös vastapelaajan lyöminen tai mailan pitäminen jalkojenvälissä on kielletty.
Taklaaminen, kiinnipitäminen, työntäminen ja estäminen on kielletty.
Lievistä rikkeistä vapaalyönti paikasta jossa rike tapahtui.
Isoimmista rikkeistä rangaistuslaukaus.
TÄRKEINTÄ ON KUITENKIN HAUSKANPITO, JOTEN TUOMARITKAAN EIVÄT OLE JATKUVASTA PILLI SUUSSA!

Peliasut:
Joukkueen pelaajien peliasut on oltava yhtenäiset ja toisesta joukkueesta erottuvat. Tarvittaessa järjestäjien puolesta voi lainata liivejä
Suojalasien käyttö on pakollista kaikille pelaajille.
FAIR PLAY!

 

MML.fi
Ikaalinen