Leimaus-leiri 2016

6.6-9.6.2016, Ikaalinen

 

Leimaus 2016 -leirin ilmoittautuminen ja majoitusvaraukset tehdään seuroittain Leimaus2016 -ilmoittautumispalveluun.

Suosittelemme, että seuran ilmoittautumisia ja varauksia hallinnoi kootusti yksi yhteyshenkilö. Järjestelmässä leiri-ilmoittautumiset ja majoitusvaraukset ovat erillisinä osina, joten seurojen on syytä huolehtia että kullekin leiriläiselle ja huoltajalle varataan myös majoitus. Leiriläisten ja huoltajien tietojen ja lukumäärien ilmoittaminen ei ole tarpeen alkuvaiheessa, eikä järjestelmä myöskään niitä vaadi.

Majoitusvarauksia ja leiri-ilmoittautumisia voi muuttaa aina ilmoittautumisten määräaikaan 19.4.2016 asti.
Aiempien Leimausleirien käytännöistä poiketen, laskutamme seuroja 31.1.2016 varattuna olevien majoitusten kokonaishinnasta 10% ennakkomaksua. Eräpäivä ennakkomaksulle on 14.2.2016. Käytännön taustalla on leirin järjestelykonsepti, missä leirijärjestäjä on varannut ja ostaa suurimman osan majoituspalveluista Rantasipi Ikaalisten Kylpylältä. Koska odotettavissa oleva majoitusvarausten määrä voi olla koko Kylpylän majoituskapasiteetti, edellyttää Rantasipi Ikaalisten Kylpylä leirijärjestäjältä 31.1. -ajankohdassa jo sitovia varauksia. Toivomme, että pieni etumaksu kannustaa seuroja selvittämään realistiset majoitustarpeensa mainittuun ajankohtaan mennessä.
Lopullisten leirimaksujen eräpäivä on 9.5.2016. Loppusummassa luonnollisesti huomioidaan maksettu ennakkomaksu.

Ohjaajat

Leimaus-leirillä seuran lapsiryhmällä tulee olla vähintään yksi ohjaaja/6 - 8 lasta kohden. Seuraohjaaja vastaa leirillä omasta lapsiryhmästään, ryhmän aikatauluista ja varusteista. Seuraohjaaja huolehtii lasten ohjaamisesta harjoituksissa ja harjoituksen jälkeen annettavasta palautteesta. Leirijärjestäjä antaa seuraohjaajille tarvittavat tiedot eri tasojen päivittäisistä harjoituksista päivittäin pidettävissä seuraohjaajien palavereissa. (Pro ryhmä kulkee ilman seuraohjaajia Nouskin muutaman ohjaajan kanssa.)

Ilmoita mikäli seurallanne on leirin aikana bussi käytössä

Leirin aikana harjoituksiin tapahtuvien bussikuljetusten järjestelyjä varten pyydetään seuroja, joilla on bussi leirin aikana käytettävissä kuljetuksiin ilmoittamaan siitä järjestäjille: leimaus2016@gmail.com
 

Majoitus

Hinnat


Huomioi mahdollisuus ylimääräiseen majoitusyöhön

Moni seura on esittänyt kiinnostusta majoittua Leimausleirin majoituksessa jo leiriä edeltävän sunnuntain ja maanantain välisen yön välttääkseen turhaa matkustamista edellispäivän SM-keskimatkalta. Tätä tarvetta varten ilmoittautumisjärjestelmässä voi valita myös tämän ylimääräisen yön. 55€ (hotelli)/50€(huoneistomajoitus)/hlö hintaiseen hotellitasoiseen pakettiin kuuluu myös maanantain aamupala ja lounas. Leiriläiset pyritään majoittamaan tällöin samaan huoneeseen kuin leirin myös aikana.


Ssl

Nouski logo 83x110

MML.fi
Ikaalinen