Leimaus-leiri 2016

6.6-9.6.2016, Ikaalinen

 

Leimaus-leiri vauhdikkaasti käyntiin

Julkaistu 07.06.2016
Leimaus-leirin ensimmäisenä leiripäivänä suunnistettiin aurinkoisessa säässä sprinttiviuhkoja kylpylän alueella ja vanhimmat tasoryhmät nauttivat Uuraslahden rinnemaaston haasteista. Illan kruunasi upea yösuunnistus, jossa lähes 1500 suunnistajan yhteislähdön tunnelma muistutti kaukaisesti Jukolan viestiä otsalampuista muodostuvine kiiltomatoineen.


Osallistujien kommenteista ja kylpylän rannassa havaitusta vilskeestä päätellen leiriläisillä riitti hauskaa. Myös järjestäjät ja kylpylän henkilökunta olivat erittäin tyytyväisiä mallikkaasti onnistuneesta leiripäivästä.


Monipuoliset oheisohjelmat keräsivät sankoin joukoin suunnistajia treenien välissä viettämään aikaa ja tutustumaan uusiin kavereihin suunnistusharrastuksen parissa. Uimarannan pomppulinnoissa riitti innokkaita pitkälle iltaan ja leiridiscon tanssiliikkeitä hiottiin viereisen tanssipelin musiikin tahtiin. Ohjaajien ei tarvinnut leiriläisiä nukkumaan patistaa vaan riittävä liikunta ja raikas ulkoilma varmistivat nopean unen pään painuessa tyynyyn.


Tiistaina suunnistusharjoitukset jatkuivat Luhalahden vaativissa avokalliomaastoissa ja Teiharjun kankailla. Oheisohjelmista ovensa avasivat myös Arlan maitoralli, pyöräsuunnistus ja Ikatan opiskelijoiden ohjaama kädentaitojen paja.

 

Leirin uutiskirje:

Tammikuu

Huhtikuu

Toukokuu

Leimaus-kuva

MML.fi
Ikaalinen